TapcisForum  

Go Back   Tapcis Web Forums > Open Forums > Forum Use and Help

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old June 17th, 2005, 12:53 AM
Nick Parkin's Avatar
Nick Parkin Nick Parkin is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: London
Posts: 73
Default Forum Bug

I'm not sure how is best to use this Forum, but I have been using the "New Posts" feature to identify what I want to read. I have come to the conclusion that it doesn't work!

On my penultimate visit I was told that there were no new posts, this seemed strange as I hadn't visited for 24 hrs - I mean this isn't Compuserve, there are people posting all the time here! I did a search on my own posts, & found a reply which should have shown up to me as a new post. I posted a message.

I've come back an hour later, & the message that I posted isn't a new post. There are no new posts. I don't think the function is working.

I've no idea if this is the way I want to use this forum, currently I am just playing, & seeing what works for me - but I thought you ought to know that AINR (All is not right).
__________________
With Kind Regards

Nick
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.